Ons vernieuwende concept: intercollegiale doorlening

Iedere dag hetzelfde werk op dezelfde werkplek? Dat is niet voor iedereen weggelegd. Als jij toe bent aan verandering en aan het opdoen van nieuwe kennis, zonder daarvoor je huidige baan op te hoeven zeggen, dan bieden wij de ideale oplossing. Wij bieden jou dé kans om tijdelijk ergens anders een opdracht op te pakken. Na de opdracht ga je gewoon weer terug naar je eigen werkgever. Je houdt je eigen arbeidsvoorwaarden en rechtspositie. We noemen dit ook wel intercollegiale doorlening. Intercollegiale doorlening is een uitwisseling tussen verschillende soorten organisaties binnen de non-profit sector. Wanneer er bij een organisatie sprake is van overcapaciteit, dan probeert RegioEffect dat te verbinden met ondercapaciteit bij een andere organisatie. Om dit te faciliteren heeft RegioEffect een breed professioneel netwerk en verschillende pools. Bekijk hier wat onze uitwisselingspools voor jou kunnen betekenen.

Voordelen van uitwisseling voor werknemer & werkgever?

  • Kennisuitwisseling
  • Binden en boeien van medewerkers
  • Opvang van (tijdelijke) overcapaciteit
  • Kostenbesparing
  • Zijn van een aantrekkelijk werkgever
  • Energie en inspiratie!

Hoe werkt het? Als kandidaat kun je je inschrijven door je CV te uploaden via onze site. Eén van onze adviseurs zal contact met je opnemen en er volgt een persoonlijk intakegesprek. Wij matchen kandidaten op de opdrachten die wij binnen krijgen en leggen het je voor als dit interessant voor jou kan zijn. Dan volgt er een gesprek en uiteindelijk een plaatsing. Je gaat werken via een doorlening. Dat kan ook voor bijvoorbeeld 2 dagen per week. Wij houden vinger aan de pols en bieden begeleiding waar wenselijk. Je houdt je eigen contract en voorwaarden en gaat tijdelijk ergens anders aan de slag. Het spreekt voor zich dat je leidinggevende dit moet ondersteunen. Na afloop van de opdracht keer je geïnspireerd weer terug naar je eigen organisatie.

Wil je dat we actiever voor jou aan de slag gaan? Wij kunnen ons eigen professionele netwerk inzetten om voor jou een tijdelijke dan wel structurele overstap te creëren. Naast het verbinden van overcapaciteit en ondercapaciteit doen we meer! Coaching en trainen van professionals, in combinatie met uitwisseling, kan een oplossing bieden om weer beter op je eigen plek te komen zitten. Ook kunnen we samen werken aan een definitieve overstap naar een andere werkgever. Van jobhunting tot van werk naar werk, wij zijn de verbindende factor! Bekijk snel ons hele dienstenportfolio.

Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.