Tijdelijk werken op Curaçao

Met onze uitwisselingspool Curaçao kan het!

Veel mensen zien het als een prachtige kans: (tijdelijk) in het buitenland werken. Bijvoorbeeld als onderdeel van je persoonlijke ontwikkeling of opleiding/learning & development. Bij RegioEffect bieden wij met onze uitwisselingspool Curaçao kandidaten de kans om tijdelijk in het buitenland te werken als onderdeel van learning& development.

In het Samenwerkingsconvenant Groeistrategie Curaçao staat dat Nederland zichzelf zal inzetten in het vinden van geschikte kandidaten voor (tijdelijke) functies binnen het publiek domein van Curacao. Dit ter versterking van het kennisniveau van het ambtelijk apparaat in Curaçao. RegioEffect is officieel samenwerkingspartner van het Ministerie van Bestuur, Planning en Dienstverlening (BPD) op Curaçao.

Heb jij belangstelling om deze kans te pakken en wil je werkgever jou hierin ondersteunen? Schrijf je dan in voor deze uitwisselingspool en voeg bij je inschrijving een goede motivatie toe. Onze collega Mareen Medema neemt dan snel contact met je op!

Meer weten?

Wil je eerst meer weten over de mogelijkheden om op Curaçao te werken? Neem dan contact op met Monique van Wagenberg via info@regioeffect.nl of telefonisch via 06 136 116 99.