RegioEffect Academie

Vanuit onze RegioEffect Academie bieden wij verschillende trainingen, diensten en HR-tools. Hiermee stimuleren wij dynamiek in het werkzame leven van medewerkers. Een kleine greep uit ons aanbod:

 • Tijdens onze sollicitatietraining gaan we met onze kandidaten kijken naar vragen als: Wat is solliciteren eigenlijk? Hoe vind je een passende vacature? Wat betekent arbeidsmarktklaar? Tevens gaan we kijken naar jouw eigen capaciteiten, wensen en eisen als het gaat om een nieuwe baan. Een nuttige training waarbij je op een andere manier naar sollicitatieprocessen leert kijken.
 • Wij geven regelmatig LinkedIn-trainingen (voor beginners) waarbij we deelnemers meenemen in de mogelijkheden van jezelf profileren op dit sociale platform. Van een account aanmaken, tot netwerken met LinkedIn; alles komt aan bod in deze training.
 • In de workshop Loslaten van zekerheden helpen we je met het loslaten van zaken binnen je bestaande werk of zelfs wel met het loslaten van je huidige baan. We gaan op zoek naar een situatie waar je weer inspiratie en energie van krijgt. Daag jezelf uit en krijg inspiratie om in beweging te komen!
 • Onze Jobclub is opgezet als een workshop waar we aan de slag gaan met het onderwerp netwerken. Wat is netwerken en hoe doe je dat? En als je met iemand in gesprek bent, hoe vertel je dan wie je bent en wat je doet? Dit gaan we oefenen met een elevator pitch. Hierdoor heb je altijd een helder verhaal over jezelf als iemand vraagt: ‘En wat doe jij eigenlijk?’
 • Insights Discovery Profiel is een persoonlijke effectiviteitsscan, die wordt afgenomen door een gecertificeerd adviseur. Aan de hand van een digitale vragenlijst wordt een profiel opgesteld. Er volgt een gedetailleerd persoonlijk verslag. Dit geeft inzicht in (eigen) werkstijl en invloed daarvan op persoonlijke en zakelijke omgeving.
 • 360 Graden Feedback is een tool die is bedoeld voor medewerkers die behoefte hebben aan verheldering van hun zelfbeeld en reflectie van respondenten met betrekking tot vertoond gedrag op de werkvloer. Het verzamelt feedback op competenties. De rapportage en nabespreking zullen als startpunt danwel hulpmiddel gebruikt worden voor een persoonlijk ontwikkelplan.
   
 • De Loopbaan Verkenner creëert bewustwording. Een kandidaat krijgt inzicht in zijn of haar positie en kansen, binnen de organisatie of op de arbeidsmarkt. De kandidaat kan hierdoor bewustere beslissingen nemen. Het is een online assessment waaruit een gedetailleerde rapportage volgt en een nabespreking met de gecertificeerde loopbaanprofessional. In de rapportage krijgt de kandidaat een terugkoppeling op de verschillende tests, vragenlijsten en op de functie gerelateerde werkactiviteiten. Dit leidt tot een suggestie voor de best passende beroepen bij het persoonsprofiel. Deze beroepen worden geautomatiseerd gekoppeld aan actuele vacatures in de regio.
 • De Employabilitycheck geeft inzicht in je mogelijkheden op de arbeidsmarkt. De check (test) is opgebouwd uit een aantal objectieve en een aantal subjectieve criteria. Deze krijgen waarden toegekend, die inzicht geven in de mogelijkheid dat iemand op basis van de besproken criteria een andere betrekking zal vinden. We bepalen hoe “klaar” iemand is voor de actuele arbeidsmarkt en geven hieraan sturing binnen een adviesgesprek.
 • De Werkenergie analyse geeft inzicht in wat jouw energie- en stressbronnen zijn op organistie- en functieniveau. Je ontdekt door deze analyse op welke aspecten jij wel of geen invloed hebt, waardoor je weet welke toekomstige acties voor jou effectief zijn om op een hoge werkenergie te komen. Samen met je coach maak je een persoonlijk prioriteitenplan, zodat je direct en doelgericht aan de slag kunt gaan.
 • Bij de Capability Methode kijken we naar de werkwaarden die belangrijk zijn voor een medewerker. Door middel van een vragenlijst worden deze helder. Aan de hand van de resultaten kijken we of het huidige werk voldoende mogelijkheden biedt om deze waarde(n) te realiseren. En of het de medewerker daadwerkelijk lukt om deze waarde(n) te realiseren.
 • Werkgelukkige medewerkers zijn creatiever, weerbaarder, presteren beter en nemen de regie over hun eigen loopbaan. Onze training werkGELUKKIG biedt medewerkers inzicht en tools om meer succes en plezier in hun werk te gaan ervaren. Meer over de training werkGELUKKIG.
 • De ODC-meting laat zien wat de drijfveren van mensen zijn, waar hun natuurlijke kracht zit, wat men nog kan ontwikkelen en waar de kwetsbare kant van iemand zit. Deze meting kan worden ingezet om antwoord te vinden op de volgende vragen: past de rol of functie die iemand bekleedt echt bij die persoon? wat is een volgende passende loopbaanstap? wat maakt dat iemand energie verliest en dreigt vast te lopen? De ODC-meting begint met een eenvoudige online vragenlijst van 10 minuten. De resultaten worden in een persoonlijk gesprek teruggekoppeld. De kandidaat ontvangt een uitgebreide rapportage.
Recente nieuwsartikelen
Er zijn op dit moment geen nieuwsberichten.